Keresztény Advent Közösség
Hírek, Kürtszó Elemzések, tanulmányok Testi-lelki egészség Biblia

Köszöntő

Dátum: 2018. május 18.

Kedves Érdeklődők,

örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy internetes honlapunk megújult. Több okból is elkerülhetetlen volt ez a lépés: egyrészt technikai és internetbiztonsági szempontok, de a közösségi média és a hordozható eszközök térhódítása is szükségessé tették a változtatást.

Az új oldalon fellelhetők lesznek a közösségünk életével kapcsolatos információk, hírek. Lesz rajta rendszeresen frissülő eseménynaptár, tájékoztatókkal, meghívókkal. Egy fejlett keresőrendszerrel ellátott hangtárat üzemeltetünk (már most több mint ezer felvétellel), a későbbiekben videótárat is tervezünk indítani.

Legnagyobb újdonságunk viszont, hogy mostantól kezdve portálként is üzemelünk, ahol érdeklődő olvasóink részére rendszeresen megjelentetjük bibliai témájú írásainkat, tanulmányainkat. Ezeket a témájuknak megfelelő csatornákra tesszük fel.

Egyéni regisztrációt követően lehetőség lesz feliratkozni körleveleinkre és „napi ige”-szolgáltatásunkra is.

Az indulást követően még sok csiszolást és fejlesztés igényel az oldal. Kérjük minden érdeklődőnk türelmét az esetleges kezdeti hibák miatt. Amíg a próbaüzem tart, addig lehetőség lesz visszaváltani a régi oldalra is. Szívesen fogadunk visszajelzéseket, javaslatokat a megadott elérhetőségeinken.

Áldásos böngészést kívánunk!

Üdvözlettel

a szerkesztők

További cikkeink: